Yahya DOĞAN - OKUL MÜDÜRÜ

Samsun Havza doğumluyum. İlkokulu köyümde (Yenice), orta ve liseyi Havza İmam Hatip Lisesinde okudum. Ankara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi´nden 1996 yılında mezun oldum. 2001 yılında Ankara Üniversitesi Sosyal Bilimleri Enstitüsü Temel İslam Bilimleri Bölümü İslam Mezhepleri Tarihi alanında Yüksek Lisansımı tamamlayarak "Bilim Uzmanı" unvanını aldım. 1996-2010 yılları arasında çeşitli okullarda Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmeni, 2010-2014 yılları arasında müdür yardımcısı olarak çalıştım. 2014 yılında Polatlı Atatürk Anadolu Lisesinde  vekaleten başladığım okul müdürlüğünü Sevim Aras İlkokulu müdürlüğü, Polatlı TOBB Fen Lisesinde müdür vekili olarak görev yaptım. Temmuz 2019 da Polatlı Gevher Nesibe Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesine atandım ve halen Polatlı Gevher Nesibe Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi müdürü olarak görev yapmaktayım. Evli ve 3 çocuk babasıyım.

(312) 624 2822 Eposta