Polatlı Gevher Nesibe Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Vizyon: Aydınlık sağlıklı ve huzurlu bir gelecek için sağlıklı yaşamak ve sağlıklı yaşatmaktır.

Misyon: Mesleğin gerektirdiği bilgi ve beceriye sahip, hayata değer veren, empati kuran, teknolojik gelişmeleri takip eden donanımlı sağlık personeli yetiştirmektir.

Başarılar: Polatlı Anadolu Sağlık Meslek Lisesi, 2010-2011 Eğitim ve Öğretim yılında, METEF Proje Tabanlı Beceri Eğitim Yarışmasında İl İkincisi olmuştur.2011-2012 Eğitim ve Öğretim yılında Polatlı Kaymakamlığı Halk Oyunları Yarışmasında Ordu Yöresi Ekibi İle İlçe üçüncülüğü ödülü kazanmıştır ;aynı yıl santranç turnuvasında ilçe üçüncülüğü ve masa tenisinde ilçe üçüncülüğü ödüllerini kazanma başarısı göstermiştir. 2012-2013 eğitim ve öğretim yılı Kaliteli okul anlamında önemli bir yarışma olan TKY yarışmasına katılmış ve kurum dalında Polatlı İlçe İkinciliği ve aynı yıl Halk younları yarışmasında Ordu Yöresi Ekibi ile İlçe Birinciliği ve Van yöresi ekibi ile de dördüncülük derecesi kazanmıştır.

Saatler: 08.30 17.15
Yabancı Dil: İngilizce
Taban-Tavan Puan Bilgileri: Okulumuz sınavsız öğrenci alan bir eğitim kurumu olup 2021-2022 eğitim öğretim yılı diploma taban puanı yaklaşık 82 dir.
Sportif Etkinlikler: 30-31 mart 2022 tarihinde Çorumda düzenlenen gençler B kategorisi bilek güreşi Bölge şampiyonasında okulumuz öğrencilerinden 45 kg da Melina Pektaş sağ kolda 1. sol kolda 2. 50 kg da Hayrun nisa Nur Kapucuoğlu sol kolda bölge 2. si 55 kg da Elif Gül Yılmaz sağ ve sol kolda bölge 2.si Saime Nur Çolak sol kolda 3. sağ kolda bölge 2. si Nuh Aksu sol kolda 2. sağ kolda bölge 3.sü olmuştur. Okulumuz öğrencileri 1 bölge 1.ciliği 6 bölge 2. liği 2 Bölge 3.lüğü alarak ANKARA ilini 7 kategoride 7-8 mayıs 2022 tarihinde Karabük´te düzenlenecek olan TÜRKİYE ŞAMPİYONASINDA temsil hakkı kazanmıştır
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları: Okulumuzda 23-24 Mayıs 2022 tarihlerinde TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı sergisi düzenlenmiştir.
Kontenjan Bilgileri: 68 Sağlık Hizmetleri Alanı 24 Kimya Teknolojileri Alanı olmak üzere toplam 92 dir.

WEB - https://polatliasml.meb.k12.tr

Adres - ŞENTEPE MAHALLESİ CAN SOKAK NO5 POLATLI/ANKARA

Öğretim Şekli :Tamgün tam yıl

Yerleşim Yeri - Şentepe mahallesi can sokak no:5 Polatlı/ Ankara. Adrese ulaşmak için 206 numaralı Şentepe minibüslerine binip Can sokakta, ya da Mehmet Günenç Anaokulunda inerek ulaşılabilir. Atatürk Anadolu Lisesinin arkasında, Mehmet Günenç Anaokulu ile Ruhiye-İrfan Yurtseven İlkokulunun yan tarafında bulunmaktadır.

Adres - ŞENTEPE MAHALLESİ CAN SOKAK NO5 POLATLI/ANKARA

Ulaşım 206 no´lu dolmuş ile çarşı merkezinden ulaşım sağlanmaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık 3 Km.